Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Momentul Impactului: Poliția a publicat imagini video de la accidentul de la Botanica

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au publicat imaginile video care au surprins momentul impactului dintre cele două mașini implicate în accidentul din sectorul Botanica.

CHIȘINĂU, 25 feb - Sputnik. Un bărbat de 34 de ani din Capitală a provocat un accident în sectorul Botanica din Capitală, după ce a urcat în stare de ebrietate la volanul automobilului său.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat la ora 11:25, pe strada Trandafirilor. Forțele de ordine au stabilit că automobilul ”Mercedes” a lovit automobilul de marca ”Hyndai” la volanul căruia se afla o soferiță de 58 de ani, care staționa la culoarea roșie a semaforului. Momentul impactului a fost surprinse de camera de bord a automobilului ”Hyndai”.

Fiind testat cu aparatul Drager, polițiștii au constatat că șoferul Mercedes-ului avea o concentrație de 0,63 mg/l de alcool în aerul expirat.

Pentru comiterea accidentului rutier șoferul riscă o amendă de 1 500 lei și 6 p.p, iar pentru faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan v-a fi inițiată o cauză penală.

Fluxul de știri
0