Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Măsuri de protecție sporite: Toți membrii echipajelor „Air Moldova” vor purta măști

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Compania „Air Moldova” anunță astăzi că a instituit un mecanism de prevenire a riscurilor de răspândire a coronavirusului. Membrii echipajelor vor purta măști și mănuși medicinale, iar interiorul aeronavelor va fi igienizat mai intens.

CHIȘINĂU, 25 feb – Sputnik. Compania aeriană „Air Moldova” informează că a sporit măsurile de protecție a călătorilor și membrilor echipajelor sale în contextul răspândirii pe mapamond a cazurilor de infectare cu coronavirusul „COVID-19”.

Aplicații SIS - Air Moldova: Situații de criză în avion - Sputnik Moldova
Societate
Situație de criză în avion: SIS și „Air Moldova” și-au testat reacția – Foto

Operatorul aerian informează că a instituit un mecanism de prevenire și diminuare a riscurilor de răspândire a virusului la toate zborurile și toate cursele.  

Compania a intensificat procedurile de curățare și dezinfectare a suprafețelor din aeronavă, acestea fiind supuse unei prelucrări după fiecare zbor.

Toți membrii echipajelor, de la toate cursele operate de „Air Moldova”, vor purta măşti medicinale, iar la necesitate – și mănuşi de unică folosinţă.

La manifestarea simptomelor de boală, pasagerii sunt îndemnați să apeleze la însoţitorii de bord, „pentru a primi o mască medicinală”.

De asemenea, „Air Moldova” subliniază în comunicatul său de presă că pasagerii care revin în Republica Moldova cu simptome ale bolii trebuie să contacteze de urgență Agenția Națională de Sănătate Publică, la numărul de telefon 080012300.

„Air Moldova” SRL este lider pe piața transporturilor aeriene moldovenești, revenindu-i aproximativ 50% din fluxul aerian de pasageri. Pe 12 ianuarie 2020, „Air Moldova” a aniversat 27 de ani de activitate.

Fluxul de știri
0