Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Durere fără margini: Încă un polițist decedat în această noapte

© Photo : Poliția Republicii MoldovaAccident pe drumul Chișinău-Ungheni, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni
Accident pe drumul Chișinău-Ungheni, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedie după tragedie: încă un angajat al Poliției și-a pierdut viața într-un groaznic accident care s-a produs pe șoseaua Chișinău-Ungheni.

CHIȘINĂU, 25 feb – Sputnik. Un polițist a murit în această noapte în urma uni grav accident de circulație. Informația a fost confirmată de Poliția Republicii Moldova.

Accident la Căușeni - Sputnik Moldova
Societate
Tragic: Un polițist a murit în urma unui grav accident la Băcioi

Potrivit informațiilor făcute publice, polițistul care se afla la volanul unui automobil de model ”Mitsubishi Outlander”, a pierdut controlul mașinii, a derapat de pe carosabil în canalul de scurgere, s-a lovit de un obstacol și ulterior a fost „aruncat” din nou pe șosea.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 04.28, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni. Polițistul, un bărbat de 35 de ani, se afla în mașină cu o pasageră în vârstă de 18 ani. În urma impactului, adolescenta a fost aruncată prin parbriz, iar automobilul a luat foc. Șoferul a rămas prins între fiare.

Conducătorul a fost găsit carbonizat în automobil, iar pasagera a fost transportată la spitalul din Strășeni cu mai multe traumatisme.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că un alt polițist a murit aseară, în jurul orei 20:17, în urma unui grav accident care s-a produs la intrarea în comuna Băcioi. Acesta avea 38 de ani.

Fluxul de știri
0