Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Stavilă coronavirusului pe Aeroportul Internațional Chișinău

Abonare
Două termoscanere moderne au fost instalat în Aeroportul Internațional Chișinău ca urmare a izbucnirii focarului de coronavirus în Italia.

Potrivit oamenilor legii, noul echipament va identifica rapid pasagerii cu febră corpului ridicată. În cazul în care cei care sosesc la Aeroport și prezintă simptome suspecte, în special febră, pasagerul va fi obligat să facă o examinare suplimentară.

Măsuri sporite de securitate: Cum sunt verificați pasagerii pe Aeroportul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova
Pericolul coronavirusului: Cum sunt verificați călătorii pe Aeroportul Chișinău

În cazul în care vor exista persoane infectate cu coronavirus, acestea vor fi plasate în carantină la Spitalul de Boli Infecțioase din Chișinău.

Poliției de Frontieră a dispus dotarea personalului cu echipament de protecție. Este vorba despre măști de tifon, precum și mănuși de singură folosință.

Autoritățile au anunțat „cod galben” din cauza riscului de infecție cu noul tip de coronavirus, după izbucnirea unui focar de infecție în unele regiuni din Italia, unde se află una dintre cele mai mari diaspore moldovenești.

Fluxul de știri
0