Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Tentativele SUA de a negocia cu teroriștii sunt inadmisibile

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров во время встречи со студентами МГИМО в Москве
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров во время встречи со студентами МГИМО в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Tentativele SUA de a stabili un dialog cu grupările teroriste din Siria sunt inadmisibile, a declarat ministrul rus Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

BUCUREȘTI, 25 feb – Sputnik. Moscova consideră inacceptabile declarațiile SUA despre posibilitatea unui acord cu teroriștii grupării „Hay'at Tahrir al-Sham” în Siria, a declarat luni ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

Ракетный удар США по Дамаску, Сирия - Sputnik Moldova
Israel, atac cu rachete asupra Siriei în această noapte - Video
„Ambele structuri – Frontul al Nusra și Hay'at Tahrir al-Sham sunt incluse oficial în listele organizațiilor teroriste ale Consiliului de Securitate al ONU. Totodată, ele sunt incluse în listele naționale ale organizațiilor teroriste din SUA. Cu toate acestea, nu e pentru prima dată când persoanele oficiale ale Washingtonului, inclusiv reprezentantul special al SUA în reglementarea siriană James Jeffrey, admit niște afirmații din care rezultă că ei privesc Hay'at Tahrir al-Sham nu ca o organizație teroristă, și că în anumite circumstanțe se poate stabili un dialog cu ei”, a spus Lavrov în cadrul unei conferințe de presă la Moscova.

“Nu este pentru prima dată când auzim astfel de aluzii, destul de transparente, pe care le considerăm absolut inacceptabile”, a subliniat șeful diplomației ruse.

Fluxul de știri
0