Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Jizdan: ”După ce a venit din Israel, grupul Candu și-a cumpărat mașini”. Sponsorul este...

© Sputnik / Miroslav RotariAlexandru Jizdan
Alexandru Jizdan - Sputnik Moldova
Abonare
După ce au venit din Israel, deputații care au ieșit acum două zile din Partidul Democrat și-au cumpărat mașini de lux, pe care le țin ascunse, a declarat Alexandru Jizdan.
Exclusiv: După ce au venit din Israel, grupul Candu ș-au cumpărat mașini. Sponsorul este..

Alexandru Jizdan a dezvăluit că PD a aflat post factum de vizita lui Andrian Candu, alături de alți patru colegi. Declarația a fost făcută de secretarul general ala PD, Alexandru Jizdan, în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova.

”Probabil, acești oameni s-au întâlnit cu Ilan Șor în Israel. Unii din colegii care au ieșit din PD și-au cumpărat mașini care costă foarte mult. Însă, le țineau ascunse și nu veneau cu ele la întrunirile de partid. În partid sunt oameni care au avut aceiași propunere. Mie îmi pare rău că acest grup, pentru a-și justifica acțiunile, mint. Ei trebuiau să spună că au fost în Israel și au găsit un finanțator”, a declarat Alexandu Jizdan în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova.

Totodată, Jizdan a menționat că, după revenirea din Israel, grupul celor șase deputați care au părăsit formațiunea, a început să facă cadouri prin teritoriu.

În același timp, Alexandru Jizdan a menționat că PD intuiește faptul că finanțatorul noului partid, care ar urma să fie format, ar fi Ilan Șor.

Solicitat de Sputnik Moldova, Andrian Candu a menționat că regretă declarațiile făcute de secretarul PDM, Alexandru Jizdan, și a menționat că nu s-a întâlnit cu Șor. Referindu-se la subiectul procurări mașinilor de lux, Candu a declarat că este o speculație, iar acest lucru va fi ușor de verificat foarte curând, atunci când toți deputații vor face declarații de venituri și de proprietate.

Fluxul de știri
0