Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reacția lui Filip după anunțul făcut de Candu - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента
Заседание Парламента - Sputnik Moldova
Abonare
Iată care este reacția lui Pavel Filip după anunțul făcut de Andrian Candu privind părăsirea fracțiunii și partidului Democrat.

CHIȘINĂU, 19 feb - Sputnik. Liderul PDM Pavel Filip a făcut o declarație imediat după anunțul făcut de Candu privind părăsirea fracțiunii Parlamentare și a Partidului Democrat din Moldova.

”Am luat act de anunțul făcut de acest grup de colegi de a părăsi PDM. Era o decizie previzibila, având in vedere anumite evenimente din ultimele luni. E vorba de mai mult decât diferențe de viziuni între partid și acest grup și cred ca decizia lor este una optima, care va ajuta atât PDM cât și acest grup de colegi sa evolueze mai departe, inclusiv printr-o posibila colaborare in viitor pe proiecte de interes comun. În acest moment sunt la București, unde am mai multe întâlniri oficiale, seara voi reveni la Chisinau, se va reuni conducerea partidului și vom prezenta poziția noastră oficială”, a scris Filip pe pagina sa de Facebook.

© Photo : Facebook / Pavel FilipReacția lui Pavel Filip la declarația făcută de Andirian Candu
Reacția lui Filip după anunțul făcut de Candu - detalii - Sputnik Moldova
Reacția lui Pavel Filip la declarația făcută de Andirian Candu
Fluxul de știri
0