Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil - iată ce au găsit polițiștii de frontieră români în trenul Chișinău-București

© Photo : Căile Ferate ale MoldoveiTren Chișinău
Tren Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Calea Ferată din Moldova a inițat o anchetă de serviciu, după ce polițiștii de frontieră români au descoperit în trenul Chișinău-București un lot de țigări de contrabandă.

CHIȘINĂU, 18 feb - Sputnik. Polițiștii de frontieră din Iași au descoperit un lot de țigări de contrabandă ascunse în vagoanele trenului care efectua cursa Chișinău-Iași-București. 

Tren ars în Moldova - Sputnik Moldova
Societate
Tren cu 54 de vagoane, în flăcări – Video

În urma verificărilor, au fost descoperite peste 20 de mii de pachete de țigări, în valoare de 293 de mii de lei românești. Acestea erau ascunse în pereții trenului și sub chiuvetele unor vagoane. 

Administraţia Căii Ferate din Moldova anunță că a luat act de controlul efectuat de polițiștii de frontieră români și a iniţiat o anchetă de serviciu în vederea elucidării circumstanţelor celor întâmplate.

CFM precizează că angajații implicaţi în acțiunile de contrabandă vor fi pedepsiţi în strictă conformitate cu legislaţia în vigoare.

Fluxul de știri
0