Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un apartament a luat foc în sectorul Râșcani: O persoană a murit în flăcări - Foto

© Photo : Facebook / DSEПожар в Кишиневе
Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Pompierii au intervenit cu patru autospeciale. În locuința devastată de flăcări aceștia au găsit cadavrul carbonizat al unei femei

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Pompierii au fost alertați în seara zilei de 18 februarie, la ora 21:22, pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul zece al unui bloc de pe strada Florilor, sectorul Râșcani al Capitalei.

Locuința ardea cu flacără deschisă, iar fumul dens se extindea în interiorul scării blocului. La fața locului au fost trimise patru autospeciale de intervenție. Din nefericire, în interiorul locuinței pompierii au depistat cadavrul carbonizat a unei femei în vârstă de 68 de ani.

Pentru a evita intoxicația locatarilor cu fum, salvatorii au decis evacuarea acestora. Datorită intervenției angajaților IGSU, incendiul nu a obținut răspândire la alte apartamente. Focul a fost lichidat complet la ora 22:10. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilită de specialiști.

Fluxul de știri
0