Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Igor Dodon, la ceas aniversar: Ce mesaj i-a transmis Aleksandr Lukașenko

© Sputnik / Miroslav RotariВстреча Александра Лукашенко с Игорем Додоном
Встреча Александра Лукашенко с  Игорем Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării Igor Dodon a împlinit astăzi vârsta de 45 de ani. Cu acest prilej, liderul belarus Aleksandr Lukașenko i-a transmis un mesaj de felicitare.

CHIȘINĂU, 18 feb - Sputnik. Liderul de la Minsk Aleksandr Lukașenko l-a felicitat pe omologul său moldovean cu ocazia împlinirii vârstei de 45 de ani, anunță Sputnik Belarus. Oficialul a apreciat contribuția lui Igor Dodon în dezvoltarea cooperării moldo-belaruse.

”În Belarus sunteți perceput drept un politician de succes și un om de stat cu viziune de perspectivă”, a menționat Lukașenko în mesajul adresat lui Igor Dodon. 

Președintele belarus a subliniat faptul că președintele Republicii Moldova a contribuit substanțial la dezvoltarea țării, la consolidarea pozițiilor statului pe arena internațională și aprofundarea cooperării cu Belarusul. 

Liderul de la Minsk a menționat că este dispus să continue dialogul cu omologul său moldovean. Aleksandr Lukașenko și Igor Dodon au o relație de prietenie de mai mulți ani.

Fluxul de știri
0