Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără energie electrică - detalii

© Pixabay / PexelsFelinar
Felinar - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără curent electric din cauza lucrărilor programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice. Furnizorul oferă mai multe detalii.

CHIȘINĂU, 17 feb - Sputnik. Compania Premier Energy a anunțat că, pe 17 februarie, din cauza lucrărilor tehnice, sunt preconizate întreruperi de energie electrică pe unele străzi din Chișinău, precum și în multe localități din Moldova.

Lucrările programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice vor avea loc pe adresele și în intervalele de timp indicate mai jos:

Chişinău, sectorul Centru:

bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 153, în intervalul de timp între 09:00 - 17:00 pentru lucrări de reparaţie a echipamentului electric.

Chişinău, sectorul Râşcani:

str. Braniștii 17, în intervalul de timp între 09:00 - 13:00 pentru lucrări de reparaţie a echipamentului electric. Pe str. Braniștii 19, în intervalul de timp între 09:00 - 17:00 pentru lucrări de reparaţie a echipamentului electric.

Chişinău, sectorul Buiucani:

str. Bucuriei 18, în intervalul de timp între 09:10 - 17:00 pentru lucrări de reparaţie a echipamentului electric.

Mai multe întreruperi de energie electrică sunt programate și în raioanele țării. Listă detaliată a localităților o găsiți pe site-ul premierenergy.md.

Fluxul de știri
0