Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Incendiu într-o clădire comercială: Flăcările au cuprins etajele 8 și 9 - Video

CC0 / Pixabay / skeeze / Пожар
Пожар - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu imens a izbucnit într-o clădire comercială din centrul orașului Mumbai. Până în prezent, nu există date dacă sunt sau nu victime, însă există îngrijorări din cauza că în interior ar putea fi mai multe persoane.

CHIȘINĂU, 17 feb - Sputnik. Serviciul de pompieri al orașului a organizat deja un cordon de securitate în jurul clădirii, iar mai multe echipaje de pompieri sunt deja la fața locului. Salvatorii încearcă să afle dacă în interiorul clădirii sunt oameni și să vadă cum să intervină în caz de necesitate.

​În videoclipul martorilor oculari de la fața locului, se vede fum negru gros care iese din etajele superioare ale clădirii, după ce un incendiu a izbucnit în jurul orei locale 12:42. Al optulea și al nouălea etaj al clădirii au fost cuprinse de foc, dar acesta nu s-a răspândit încă la structurile adiacente.

​Cauza izbucnirii incendiului încă nu a fost stabilită.

Fluxul de știri
0