Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Nici nu am ieșit din iarnă, dar deja iată ce se întâmplă

© Sputnik / Yana ZaharovaВесна в кишиневском парке "Валя Морилор"
Весна в кишиневском парке Валя Морилор - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi ziua va fi anormal de cald pentru această perioadă a anului: maximele vor atinge în nordul țării +8.. +11 grade Celsius, la centru +9.. +12 grade Celsius și tocmai +10.. +13 grade Celsius în sudul țării. La fel de cald va fi și mâine.

CHIȘINĂU, 17 feb – Sputnik. Nici luni, nici marți nu vor cădea precipitații. Iar în noaptea dintre aceste două zile vom avea temperaturi peste 0 grade. La nord +1.. +3 grade Celsius, la sud +2.. +4 grade Celsius și +3.. +5 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo 17 februarie 2020
Prognoza meteo: Nici nu am ieșit din iarnă, dar deja iată ce se întâmplă - Sputnik Moldova
Prognoza meteo 17 februarie 2020

După care, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat timpul se va mia răci nițel. Miercuri sunt posibile și ploi în regiunile de nord ale Republicii Moldova.

Temperaturile ridicate anunțate de meteorologi pentru astăzi se apropie de maximele termice înregistrate în ziua de 17 februarie la Chișinău, în perioada 1886-2020. Cea mai înaltă temperatură a fost fixat în ziua de 17 februarie acum un an, în 2019, când mercurul în termometre a urcat până la aproape +15 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Extremele Termice înregistrate la Chișinău, în ziua de 17 februarie (perioada de monitorizare 1886-2019).
Prognoza meteo: Nici nu am ieșit din iarnă, dar deja iată ce se întâmplă - Sputnik Moldova
Extremele Termice înregistrate la Chișinău, în ziua de 17 februarie (perioada de monitorizare 1886-2019).

Minima a fost înregistrată în anul 1967, când mercurul a coborât până la -23,5 grade Celsius.

Fluxul de știri
0