Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O casă a luat foc în Chișinău: Două echipaje de pompieri au intervenit – Video, Foto

© Sputnik / Miroslav Rotariсмурд
смурд  - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu a distrus o treime din acoperișul unei case de locuit de pe strada Spartacus din Chișinău. Locatarii au rămas, practic, fără acoperiș deasupra capului, dar nicio persoană n-a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CHIȘINĂU, 16 feb – Sputnik. O casă de locuit de pe strada Spartacus, 27, din Sectorul Râșcani al Chișinăului, a fost cuprinsă de flăcări în această după-amiază. Două echipaje de pompieri au intervenit la fața locului și incendiul a fost stins complet în vreo 20 de minute, aproape de ora 15:00.

Imobilul este „o casă bătrânească”, a precizat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Flăcările au mistuit aproximativ 30% din acoperișul casei, cu o suprafață de vreo 35 de metri pătrați. Nicio persoană n-a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior, potrivit IGSU.

Este de remarcat cât de operativ au acționat pompierii: incendiul a fost semnalat Serviciului 112 la orele 14:15, către 14:27 a fost localizat, iar la 14:42 era lichidat complet.

Fluxul de știri
0