Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov a vorbit despre „criza de încredere” dintre Rusia și Occident

© Sputnik / Владимир Песня / Trecere la banca de fotografiiSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Este timpul pentru NATO și țările occidentale, înainte de a fi prea târziu, să renunțe la cultivarea fantomei „amenințării rusești”, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

BUCUREŞTI, 16 feb - Sputnik. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a participat în perioada 14-16 februarie la Conferinţa de Securitate de la Munchen. 

Поездка президента РФ В. Путина в Берлин для участия в Международной конференции по Ливии - Sputnik Moldova
Macron: Europa are nevoie de dialog cu Rusia
Lavrov a atrat atenţia asupra riscului alunecării într-o perioadă similară cu cea a Războiului Rece.

"Criza de încredere este deosebit de acută în afacerile europene. Escaladarea tensiunii, avansarea infrastructurii militare a NATO către est, fără precedent în domeniul de exerciții la frontierele rusești, pomparea bugetelor de apărare - toate acestea generează imprevizibilitate. De fapt, se reface structura confruntării "Războiul Rece", a spus Lavrov, vorbind la Conferința de Securitate de la München.

„Înainte de a fi prea târziu, este timpul să renunțăm la cultivarea fantomei „amenințării rusești” și a oricărei alte amenințări și să ne amintim ce ne unește”, a adăugat el.

Fluxul de știri
0