Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov a discutat cu secretarul general al NATO relațiile Rusiei cu Alianța

© Sputnik / Виталий Белоусов / Trecere la banca de fotografiiМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров и генеральный секретарь НАТО Йенс Столтенберг во время встречи в Мюнхене.
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров и генеральный секретарь НАТО Йенс Столтенберг  во время встречи в Мюнхене. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, participă, în perioada 14-16 februarie, la Conferința de Securitate de la Munchen.

Поездка президента РФ В. Путина в Берлин для участия в Международной конференции по Ливии - Sputnik Moldova
Macron: Europa are nevoie de dialog cu Rusia
BUCUREŞTI, 15 feb - Sputnik. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a discutat cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în cadrul unei întâlniri în marja Conferinţei de Securitate de la Munchen, despre probleme de securitate militară în Europa, relațiile Rusiei cu NATO, precum și situația din Afganistan, a declarat Ministerul rus de Externe, în urma discuțiilor.

"Au fost discutate starea securității militare în Europa. Au fost discutate problemele relațiilor Rusia-NATO, precum și problemele urgente ale agendei internaționale și europene, inclusiv situația din Afganistan", se arată în comunicat.

Serghei Lavrov participă, în perioada 14-16 februarie, la Conferința de Securitate de la Munchen.

Fluxul de știri
0