Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu uita umbrela – sunt posibile ploi: Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

© Sputnik / Miroslav RotariДождь
Дождь  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Sâmbătă sunt posibile ploi slabe în nord și centru, iar în sud vremea va fi destul de însorită. Maximele termice ale zilei vor fi de 6..8 grade Celsius. La noapte termometrele vor indica până la -3.. – 5 grade.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Vreme posomorâtă și ploi slabe sunt prognozate pentru sâmbătă, 15 februarie, în nordul și în centrul Republicii Moldova. În sud cerul va fi doar parțial acoperit și nu vor cădea precipitații. Presiunea atmosferică va fi ridicată, iar viteza vântului, din nord-vest, va atinge 2-7 metri pe secundă.

Мужчина во время шторам Сиара в Нидерландах - людей просто сдувает шквалистым ветром. - Sputnik Moldova
Furtuna "Ciara" face ravagii în Europa: oamenii din mai multe țări sunt îngroziți - Foto

Maximele termice ale zilei vor fi de 3..6 grade Celsius în nord, de 4..7 grade în centru și de 5..8 grade în sud. În noaptea spre duminică, termometrele vor indica până la -3.. –5 grade.

Duminică, 16 februarie, Soarele se va arăta de după nori și în regiunile de nord și sud. Va fi cu vreo două grade mai cald decât sâmbătă. Către orele prânzului se va încălzi până la 8..10 grade Celsius. Presiunea atmosferică va fi înaltă, iar vântul va sufla cu o viteză de 1-6 metri pe secundă.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru următoarele 7 zile
Nu uita umbrela – sunt posibile ploi: Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

Primele două zile ale săptămânii viitoare se anunță a fi destul de însorite, cu maxime termice ale aerului de 8.. 11 grade Celsius în nord, 9.. 12 grade în centru și 7.. 13 grade în sud. Presiunea atmosferică va fi ridicată luni, iar marți se va normaliza.

Fluxul de știri
0