Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon i-a mulțumit lui Mike Pompeo pentru interdicția aplicată lui Vlad Plahotniuc

© Sputnik / Miroslav RotariProtest, 09 iunie 2019
Protest, 09 iunie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Aflat în Germania, Igor Dodon i-a mulțumit secretarului de Stat al SUA „pentru poziția clară în raport cu fugarul din Moldova Vladimir Plahotniuc”.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Președintele Igor Dodon a avut o discuție cu secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, vineri, 15 februarie, la München.

Șeful statului a precizat, pe o rețea de socializare, că „discuția informală” a avut loc în pauza dintre sesiunile de lucru ale Conferinței Internaționale pentru Securitate, la care participă.

„Am discutat succint despre relațiile bilaterale. Am exprimat recunoștință domnului Pompeo pentru poziția clară, exprimată public, a Departamentului de Stat al SUA în raport cu fugarul din Moldova Vladimir Plahotniuc”, a scris Igor Dodon pe Facebook.
© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон встретился в Мюнхене с госсекретарем США Майком Помпео
Igor Dodon i-a mulțumit lui Mike Pompeo pentru interdicția aplicată lui Vlad Plahotniuc  - Sputnik Moldova
Президент Молдовы Игорь Додон встретился в Мюнхене с госсекретарем США Майком Помпео

Reamintim că, pe 13 ianuarie, Departamentul de Stat al SUA i-a impus interdicția de intrare pe teritoriul său lui Vladimir Plahotniuc și familiei sale. Decizia a fost anunțată de Mike Pompeo.

Fluxul de știri
0