Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu s-a așteptat la așa ceva! Сe i-a făcut un polițist unui șofer care a încălcat legea

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGPПолиция
Inspectoratul Național de Patrulare al IGPПолиция - Sputnik Moldova
Abonare
Nu a dorit să plătească o amendă pentru că a condus mașina fără permis de conducere, iar acum riscă să-și petreacă următorii ani după gratii.

CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Un polițist din Cahul l-a denunțat la Centrul Național Anticorupție pe un tânăr din Rezina, care a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere.

Bribe - Sputnik Moldova
Societate
Scandalos: Un șef de la Poliția de Frontieră, prins în timp ce lua mită de mii de euro
Ca să scape basma curată, șoferul le-ar fi propus inspectorilor de patrulare care l-au oprit mită în valoare de o mie de lei. În schimbul banilor, el a cerut să fie scutit de amendă. 

Potrivit CNA, tânărul conducea o mașină cu numere de înmatriculare transnistrene. Polițiștii i-au întocmit proces verbal şi au reținut mașina.

Șoferul a încercat să ”soluţioneze problema” chiar în biroul comandantului plutonului Cahul, Taraclia, Vulcăneşti, căruia i-a propus 1.000 de lei, dar a fost denunţat la CNA.

Pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar penal pentru corupere activă. El riscă până la șase ani de închisoare și o amendă în de până la 200 de mii de lei. Bănuitul şi-a recunoscut vina şi este cercetat în stare de libertate.

Fluxul de știri
0