Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A pus pe picioare o afacere cu droguri, dar procurorii i-au dat peste cap toate planurile

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота экспертно-криминалистического центра УВД по Приморскому краю
Работа экспертно-криминалистического центра УВД по Приморскому краю - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din Ungheni a ajuns pe banca acuzaților, fiind învinuit de comercializarea marijuanei în proporții deosebit de mari.

CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală în cazul unui tânăr în vârstă de 19 ani din Ungheni, învinuit de trafic de droguri.

 droguri cu dacii  - Sputnik Moldova
Societate
Droguri cu sacii, aduse din America de Sud în Moldova - Video

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a făcut rost de marijuana printr-un intermediar pe tot parcursul anului 2019. 

Drogurile erau vândute persoanelor din anturajul său. În acest sens, el obținea un profit de până la 400 de lei săptămânal. Afacerea ilegală a fost însă deconspirată după ce un agent sub acoperire din Chișinău i-a cerut învinuitului să-i vândă marijuana.

Tânărul se află acum în arest preventiv, iar dosarul deschis pe numele lui a fost trimis în judecată. El riscă până la 15 ani de închisoare. 

Fluxul de știri
0