Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima zi pentru înscrierea în cursa electorală: Anunțul Comisiei Electorale Centrale

© Sputnik / Miroslav RotariЦИК CEC
ЦИК CEC - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală vine cu o informație pentru toți cei care vor să se înscrie în cursa pentru ocuparea funcției de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, în cadrul alegerilor parlamentare noi.

CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik. Astăzi este ultima zi în care candidații mai pot depune documentele pentru înregistrarea în cursa pentru funcția de deputat, în Circumscripția Electorală Uninominală numărul 38 din municipiul Hâncești.

ЦИК  - Sputnik Moldova
Societate
Câți bani vor primi partidele politice din bugetul statului în 2020: Decizia CEC

Comisia Electorală Centrală informează că documentele pentru înregistrarea candidaţilor la funcția de deputat în această circumscripție vor fi recepționate până la ora 17:00.

„În cazul în care doi sau mai mulţi pretendenți vor depune actele spre înregistrare în această zi, la ora 18.00, organul electoral se va convoca pentru a organiza tragerea la sorţi și stabilirea ordinii prealabile de înscriere a potențialilor candidați în buletinul de vot”, precizează instituția într-un comunicat de presă.

Pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, în cursa pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în Circumscripția Electorală Uninominală numărul 38 din municipiul Hâncești s-au înscris șapte concurenți electorali.

Fluxul de știri
0