Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Suport de la Sankt Petersburg pentru reabilitarea obiectivelor strategice din Chișinău

© Photo : Ion ȘtefănițăChișinău, în primele ore ale primei zile din 2020
Chișinău, în primele ore ale primei zile din 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
O delegație din Sankt Petersburg se află în vizită la Primăria Chișinău. Unul dintre subiectele discutate ține de reparația mai multor obiective de importanță socială pentru Chișinău.

CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik. Grădinile publice și zonele de agrement din Chișinău ar putea fi reabilitate în timpul apropiat, dar și mai multe întreprinderi importante pentru Capitală, informează primarul Capitalei, Ion Ceban.

Printre obiectivele de importanță socială din municipiu care urmează a fi renovate sunt și întreprinderile municipale Regia „Exdrupo”, Regia Transport Electric, S.A. „Apă-Canal Chișinău”, Asociația de gospodărire a spațiilor verzi, stația de epurare a apelor uzate și Circul din Chișinău. Pentru reabilitarea complexă a acestor instituții, municipalitatea va primi expertiză din partea colegilor din orașul rus Sankt Petersburg, aflați la Chișinău în perioada 12-14 februarie.

© Photo : Facebook / Iv CebanDelegația din Sankt Petersburg, la Primăria Chișinău
Suport de la Sankt Petersburg pentru reabilitarea obiectivelor strategice din Chișinău - Sputnik Moldova
Delegația din Sankt Petersburg, la Primăria Chișinău
Ceban spune că reprezentanții institutelor de proiectare și amenajare urbană și dezvoltare a infrastructurii din cadrul executivului orașului Sankt Petersburg le oferă specialiștilor de la Primăria Chișinău suport, expertiză și schimb de bune practici în dezvoltarea proiectelor de modernizarea a capitalei.  

Începe reparația subteranelor din Chișinău: Când vom avea pasaje curate>>> 

În cadrul vizitei, delegația din Sankt Petersburg împreună cu reprezentanții subdiviziunilor municipale de transport public, arhitectură și urbanism și Institutul municipal de Proiectări „CHIȘNĂUPROIECT”, vor vizita mai multe obiective strategice ale orașului, care urmează a fi reabilitate.

Fluxul de știri
0