Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Inconștiență la volan: Un șofer a lovit un pieton și a fugit de la fața locului - Video

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr a fost lovit de o mașină în sectorul Botanica al Capitalei, în timp ce încerca să traverseze strada neregulamentar. Șoferul a fugit de la fața locului.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovit în plin de un automobil la intersecția străzii Hristo Botev cu bulevardul Dacia. Șoferul care se afla la volan, un bărbat de 32 de ani, a fugit de la fața locului. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati. 

Un martor a filmat imagini de la fața locului și le-a postat pe ung grup de pe o rețea de socializare.

Impactul s-a produs puțin după miezul nopții. Potrivit forțelor de ordine, victima a încercat să traverseze strada neregulamentar.
La fața locului a intervenit un echipaj al poliției pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. La scurt timp, oamenii legii l-au găsit pe conducătorul auto și l-au reținut pentru 72 de ore. 
Fluxul de știri
0