Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prins în flagrant! Ce a făcut un bărbat din Chișinău cu un individ care i-a spart mașina

CC0 / Pixabay / TheDigitalWay / Угон автомобиля
Угон автомобиля - Sputnik Moldova
Abonare
Înainte ca suspectul să fie reținut de poliție, cel puțin șapte mașini au fost sparte. Din automobile au fost furate mai multe bunuri de preț.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit că a spart cel puțin șapte automobile. 

Ultima dată suspectul ar fi pătruns, cu ajutorul unor foarfece, înun automobil parcat pe strada Burebista din sectorul Botanica. Din mașină a dispărut sistemul audio în valoare de 1900 de lei. Proprietarul l-a observat pe individ în timp ce încerca să fugă și a reușit să-l oprească. Bărbatul a sunat la 112, iar în scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj al poliției. 

”În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit complicitatea individului în cel puțin șapte cazuri de sustragere din automobile din sectorul Botanica a Capitalei. Acesta pătrundea în automobile prin deteriorarea geamurilor și a lacătelor de unde sustrăgea bunuri materiale și accesorii”, se menționează într-un comunicat de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. 

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina. El le-a spus polițiștilor că bunurile furate le-a vândut ca să obțină profit. 

Bănuitul riscă o amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 4 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0