Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prins în flagrant! Ce a făcut un bărbat din Chișinău cu un individ care i-a spart mașina

CC0 / Pixabay / TheDigitalWay / Угон автомобиля
Угон автомобиля - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Înainte ca suspectul să fie reținut de poliție, cel puțin șapte mașini au fost sparte. Din automobile au fost furate mai multe bunuri de preț.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit că a spart cel puțin șapte automobile. 

Ultima dată suspectul ar fi pătruns, cu ajutorul unor foarfece, înun automobil parcat pe strada Burebista din sectorul Botanica. Din mașină a dispărut sistemul audio în valoare de 1900 de lei. Proprietarul l-a observat pe individ în timp ce încerca să fugă și a reușit să-l oprească. Bărbatul a sunat la 112, iar în scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj al poliției. 

”În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit complicitatea individului în cel puțin șapte cazuri de sustragere din automobile din sectorul Botanica a Capitalei. Acesta pătrundea în automobile prin deteriorarea geamurilor și a lacătelor de unde sustrăgea bunuri materiale și accesorii”, se menționează într-un comunicat de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. 

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina. El le-a spus polițiștilor că bunurile furate le-a vândut ca să obțină profit. 

Bănuitul riscă o amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 4 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0