Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fabricat în Moldova: Câte acorduri comerciale au negociat producătorii

© Sputnik / Rodion ProcaMihai Bîlba
Mihai Bîlba - Sputnik Moldova
Abonare
Vicepreședintele Camerei de Comerț si Industrie, Mihai Bîlba, a vorbit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, despre rezultatele preliminare ale expoziției ”Fabricat în Moldova”.
Fabricat în Moldova: Câte acorduri comerciale au negociat producătorii

110 acorduri comerciale au negociat și semnat producătorii, care au participat la ”Fabricat în Moldova”, cu întreprinderi din țară și de peste hotare.

”Un moment important a fost forumul  economic, unde au participat 250 de antreprenori din țară și de peste hotare. Companiile din republică au avut posibilitatea să discute cu potențiali parteneri din țară și de peste hotare. Cele mai multe acorduri vizează domeniile agroalimentar și textil”, a relatat Mihai Bîlba.

La ediția a 19-a ”Fabricat în Moldova” au participat 47 de companii noi, multe din domeniul agriculturii ecologice.

”Erau produse fabricate în nordul și sudul țării despre care am aflat pentru prima dată: fructe uscate, fructe în ciocolată, uleiuri din diverse semințe. Produsele au atras atenția vizitatorilor din țară și străini”, a precizat Mihai Bîlba.  

Expoziția ”Fabricat în Moldova” a fost vizitată de 61.500 de persoane, majoritatea - cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani. 35 la sută dintre vizitatori au auzit despre eveniment de la rude, prieteni și cunoscuți.

Fluxul de știri
0