Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Preşedintele Dodon a avut o zi plină: Unde a fost astăzi şeful statului - Video

© Photo : Facebook / Dodon IgorВ Хынчештском районе Игорь Додон навестил несколько многодетных семей.
В Хынчештском районе Игорь Додон навестил несколько многодетных семей. - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon şi-a consacrat ziua de sâmbătă unor vizite prin ţară. În unele dintre aceştia el a fost însoţit şi de membrii familiei.

CHIŞINĂU, 8 feb – Sputnik. Preşedintele ţării, Igor Dodon, şi-a consacrat ziua de sâmbătă unor vizite prin mai multe localităţi din ţară. Însă nu doar pentru a se întâlni cu autorităţile de acolo.

Şeful statului a avut mai multe întâlniri de suflet şi a intrat în casele unor oameni deosebiţi din raioanele Nisporeni şi Hânceşti.

Ziua şi-a început-o însă Mănăstirea din Vărzărești, Nisporeni, cu hramul "Nașterea Maicii Domnului", care marchează anul acesta 600 de ani de la înființare. Igor Dodon a mers acolo împreună cu soția și mezinul  Nicușor.

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon, la Mănăstirea din Vărzărești, Nisporeni
Preşedintele Dodon a avut o zi plină: Unde a fost astăzi şeful statului - Video - Sputnik Moldova
Igor Dodon, la Mănăstirea din Vărzărești, Nisporeni

Şeful statului i-a felicitat pe credincioșii cu ocazia jubileului mănăstirii, urându-le liniște sufletească și sănătate.

„Totodată, am reiterat că Biserica Ortodoxă este unul dintre pilonii spirituali ai țării noastre, iar noi trebuie să păstrăm și să promovăm valorile noastre naționale”, a scris el pe pagina de Facebook.

Igor Dodon i-a făcut o vizită preotului Nicolae Carchilan, care slujește la biserica din satul Vărzărești și are cinci copii, cu vârste cuprinse între 10 și 20 de ani.

Preşedintele a fost în vizită apoi la câteva familii cu mulţi copii din satele Ciuciuleni şi Drăgușeni, Hânceşti, oferindu-le daruri din partea Fundației de Binefacere “Din Suflet”.

© Photo : Facebook / Dodon IgorȘeful statului a vizitat câteva familii cu mulți copii
Preşedintele Dodon a avut o zi plină: Unde a fost astăzi şeful statului - Video - Sputnik Moldova
Șeful statului a vizitat câteva familii cu mulți copii

În cadrul aceleiaşi vizite, preşedintele ţării a felicitat trei cupluri longevive din satele Ciuciuleni, Drăgușeni şi Stolniceni, acelaşi raion.

El şi-a exprimat respectul pentru armonia și înțelegerea de care au dat dovadă omagiaţii, urându-le mulți ani fericiți în continuare.

Igor Dodon a mai avut şi o întâlnire cu conducerea comunei Bobeica, fiind discutate mai multe probleme cu care se confruntă oamenii, inclusiv protecția socială, reparația drumurilor, angajare în câmpul muncii și altele. Şeful statului le-a vorbit despre mai multe inițiative lansate recent de către instituția prezidențială, menite să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor.

Fluxul de știri
0