Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Focuri de armă în Thailanda: Mai multe persoane ucise şi rănite de un militar

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaМашина скорой медицинской помощи в Таиланде
Машина скорой медицинской помощи в Таиланде - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Atac armat sâmbătă în Thailanda – un militar a deschis focul asupra oamenilor dintr-un mare oraş din această ţară. Mai multe persoane au fost ucise sau rănite.

CHIŞINĂU, 8 feb – Sputnik. Un militar atras în oameni, dintr-o armă automat, pe străzile oraşului Nakhon Ratchasima din Thailanda. În urma atacului armat, cel puţin 17 persoane au fost ucise. Totodată, se vorbeşte despre un număr mare de răniţi, informează RIA Novosti, cu referire la o publicaţia locală.

​Potrivit sursei, militarul a deschis mai întâi focul în garnizoana dislocată în apropierea oraşului, apoi a fugit de acolo cu o maşină furată din unitatea militară. Acesta a circulat pe străzile oraşului, deschizând periodic focul asupra oamenilor şi clădirilor. Potrivit poliţiei, el s-a oprit apoi la un centru comercial, continuând să împuşte în vizitatorii acestuia.

Acesta s-ar afla acum în interiorul centrului comercial, unde ar fi luat 16 ostatici.

​Nakhon Ratchasima, cunoscut și cu numele Korat, este cel de al treilea oraş ca mărime din Thailanda, capitala nord-estului regiunii. Aici sunt amplasate mai multe întreprinderi, inclusiv de construcţie a automobilelor şi de prelucrare a producţiei agricole.

Fluxul de știri
0