Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon a felicitat-o pe Zinaida Greceanîi - Foto

© Photo : Facebook / Igor Dodon Igor Dodon a felicitat-o pe Zinaida Greceanîi
Igor Dodon a felicitat-o pe Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, a felicitat-o astăzi pe Zinaida Greceanîi, care deține funcția de președinte al Parlamentului, cu prilejul zilei de naștere.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. "Am felicitat-o astăzi pe doamna Zinaida Greceanîi cu prilejul zilei de naștere și i-am transmis sincere urări de bine împreună cu sentimentele de recunoștință pentru excelența morală, profesionalismul, dedicația și atitudinea binevoitoare de care dă dovadă", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a ținut să-i aducă mai multe laude Zinaidei Greceanîi.

"Aniversarea de astăzi prilejuiește momentul de a reînnoi respectul profund pe care îl port pentru doamna Greceanîi, având marea onoare de a o cunoaște drept o persoană cu demnitate și de a lucra împreună în cele mai diverse situații și perioade. Sunt convins că nu doar cei cu care dumneaei conlucrează, dar și oamenii ale căror doleanțe le ascultă cu atenție deosebită apreciază corectitudinea, experiența, potențialul de gestionare a riscurilor, altruismul și capacitățile de lider", a mai scris Dodon pe Facebook.

El a ținut și să-i aducă și mulțumiri.

"Țin să-i mulțumesc doamnei Zinaida Greceanîi pentru prilejul continuu de a ne fi alături, cu sfaturi, soluții și, pur și simplu, cu prezență de spirit. Sunt convins că vom păstra, pe mai departe, bunele relații prietenești, dar și vom continua să promovăm valorile naționale, întru reafirmarea identității poporului Republicii Moldova", a mai scris Dodon pe pagina pe Facebook.

Fluxul de știri
0