Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un deputat al Dumei de Stat a murit în urma prăbușirii elicopterului în Tatarstan

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimedia Айрат Хайруллин
 Айрат Хайруллин - Sputnik Moldova
Abonare
La bordul elicopterului care s-a prăbușit astăzi în Tatarstan se afla deputatul Dumei de Stat a Rusiei Airat Hairullin, anunță RIA Novosti.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Deputatul Dumei de Stat Airat Hairullin s-a aflat la bordul elicopterului prăbușit în Tatarstan, anunță RIA Novosti care face trimitere la surse din cadrul serviciilor de urgență.

Спасатели МЧС РФ проводят учения по воздушно-десантной подготовке в Амурской области Спасатели МЧС РФ проводят учения по воздушно-десантной подготовке в Амурской области - Sputnik Moldova
Rusia
Un elicopter s-a prăbușit în Republica Tatarstan din Rusia

“Cel mai probabil, deputatul Hairullin se afla în elicopterul prăbușit”, a anunțat anterior sursa citată, care a confirmat că celelalte două persoane aflate la bordul aparatului de zbor au supraviețuit. 

Ministerul pentru Situații Excepționale al Federației Ruse a confirmat moartea unei persoane aflate la bordul elicopterului, dar nu a dezvăluit deocamdată identitatea acesteia.

Ulterior, moartea deputatului Airat Hairullin a fost confirmată. Celelalte două persoane au supraviețuit, dar se află în stare gravă la spitalul din Kazan.

​Amintim că un elicopter privat Bell, la bordul căruia se aflau trei persoane, s-a prăbușit în raionul Laișevski, Tatarstan. O persoană a supraviețuit în accident.

Fluxul de știri
0