Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un tren de mare viteză a deraiat în Italia - morți şi zeci de răniți - Foto/Video

© REUTERS / FLAVIO LO SCALZOTren deraiat în Italia
Tren deraiat în Italia - Sputnik Moldova
Abonare
Un tren de mare viteză Frecciarossa a deraiat în această dimineață pe linia Milano-Bologna, potrivit Corriere della Sera. 30 de persoane au fost rănite şi cel puţin două au murit.

BUCUREŞTI, 6 feb – Sputnik, Doina Crainic. Un tren de mare viteză Frecciarossa a deraiat şi cel puțin două locomotive s-au răsturnat, potrivit cotidianului Corriere della Sera. Trenul se îndrepta către Roma.

Mecanicul de locomotivă şi un muncitor de la calea ferată au murit în accidentul care a avut loc joi, 6 februarie, în jurul orei 5:35 a.m., pe linia ferată Milano-Bologna.

Alte 30 de persoane au fost rănite în acest accident care a avut loc în provincia Lodi, în apropiere de Casal Pusterlengo. O persoană se află în stare gravă, dar va supravieţui, potrivit poliției.

© REUTERS / FLAVIO LO SCALZOTren deraiat în Italia
Un tren de mare viteză a deraiat  în Italia - morți şi zeci de răniți - Foto/Video - Sputnik Moldova
Tren deraiat în Italia

​Ambulanțe, pompieri și elicoptere au fost trimise la fața locului.

​Circulația trenurilor pe această linie a fost suspendată de la ora 5:30, fiind întârzieri de până la o oră.

Potrivit unui comunicat de presă al Căilor Ferate de Stat, a fost lansată o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Fluxul de știri
0