Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prăpăd în sudul țării: Poliția deblochează transportul din troiene – Video

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La deblocarea mijloacelor de transport și acordarea de suport conaționalilor prinși în sulurile de zăpadă participă și polițiștii de frontieră. Mai multe puncte de trecere nu activează.

CHIȘINĂU, 6 feb – Sputnik. Mai multe autovehicule s-au blocat în această dimineață pe direcția Burlăceni – Ciumai, unde din cauza rafalelor puternice de vânt s-au format suluri de zăpadă pe traseu.

Echipe de polițiști de frontieră din Vulcănești au intervenit prompt, pentru a deszăpezi mijloacele de transport și a oferi o primă asistență persoanelor.

Poliția de Frontieră anunță că la această oră nu activează punctele de trecere Giurgiulești-Reni, Cișmichioi, Etulia, Mirnoe, Ceadîr-Lunga 1.

Mai devreme a fost sistată activitatea punctelor de trecere Vulcănești, Larga, Soroca-Țekinovka.  

Călătorii sunt rugați să manifeste înțelegere și răbdare și să opteze pentru punctele de trecere din proximitatea celor nefuncționale, iar dacă nu au urgențe, să-și amâne călătoriile până la îmbunătățirea condițiilor meteo.

Fluxul de știri
0