Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prăpăd în sudul țării: Poliția deblochează transportul din troiene – Video

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
La deblocarea mijloacelor de transport și acordarea de suport conaționalilor prinși în sulurile de zăpadă participă și polițiștii de frontieră. Mai multe puncte de trecere nu activează.

CHIȘINĂU, 6 feb – Sputnik. Mai multe autovehicule s-au blocat în această dimineață pe direcția Burlăceni – Ciumai, unde din cauza rafalelor puternice de vânt s-au format suluri de zăpadă pe traseu.

Echipe de polițiști de frontieră din Vulcănești au intervenit prompt, pentru a deszăpezi mijloacele de transport și a oferi o primă asistență persoanelor.

Poliția de Frontieră anunță că la această oră nu activează punctele de trecere Giurgiulești-Reni, Cișmichioi, Etulia, Mirnoe, Ceadîr-Lunga 1.

Mai devreme a fost sistată activitatea punctelor de trecere Vulcănești, Larga, Soroca-Țekinovka.  

Călătorii sunt rugați să manifeste înțelegere și răbdare și să opteze pentru punctele de trecere din proximitatea celor nefuncționale, iar dacă nu au urgențe, să-și amâne călătoriile până la îmbunătățirea condițiilor meteo.

Fluxul de știri
0