Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump: SUA vrea să pună capăt conflictelor din Orientul Mijlociu

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaРабочий визит президента РФ В. Путина в Японию для участия в саммите "Группы двадцати"
Рабочий визит президента РФ В. Путина в Японию для участия в саммите Группы двадцати - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele american Donald Trump, în cadrul discursului anual adresat Congresului, a declarat că intenționează să pună capăt conflictelor din Orientul Mijlociu.

CHIȘINĂU, 5 feb - Sputnik. Statele Unite, prin politicile sale promovate în Orientul Mijlociu, încearcă să protejeze viața americanilor și să pună capăt conflictelor cu participarea Americii în regiune, a declarat președintele Donald Trump în adresarea anuală către Congres privind starea lucrurilor din țară, informează RIA Novosti.

”În timp ce noi apărăm viața (soldaților) americani, depunem efort pentru a pune capăt războaielor în care este implicată America în Orientul Mijlociu", a declarat el în timpul discursului anual.

La începutul lunii ianuarie, Trump a propus ca NATO să-și extindă prezența în Orientul Mijlociu. Trump este de părere că NATO ar trebui să-și sporească contingentul militar în regiune, menționând în același timp că Statele Unite se pot întoarce acasă și pot folosi NATO, deoarece aceasta este o problemă internațională și nu doar o problemă a SUA.

Fluxul de știri
0