Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La plimbare cu mașina furată: Ce a pățit un bărbat suspectat de răpirea unui automobil

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat în vârstă de 33 de ani din raionul Strășeni este bănuit de furtul unui automobil parcat de proprietar în curtea unui bloc din Capitală.

CHIȘINĂU, 5 feb - Sputnik. Poliția Capitalei anunță că un automobil Volkswagen a fost furat din curtea unui bloc situat pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica al Capitalei.

Mașină în flăcări - Sputnik Moldova
Societate
Mistuită de flăcări: O mașină a ars în văpaie mare - Video
Proprietarul a reclamat dispariția mașinii, iar oamenii legii au identificat la scurt timp un suspect - un bărbat de 33 de ani originar din raionul Strășeni. 

În cadrul audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina și le-a spus polițiștilor că a furat vehiculul pentru că a ”vrut să se plimbe puțin”. 

Bărbatul a mai fost anterior certat cu legea, fiind judecat pentru furt, anunță Poliția Capitalei. 

Un caz similar s-a produs tot în sectorul Botanica, de această dată pe strada Melestiu. Un bărbat de 44 de ani a anunțat poliția că și-a lăsat automobilul în valoare de 85 de mii de lei în parcare și a plecat de acasă pentru câteva zile. Când s-a întors, mașina nu mai era. 

Oamenii legii au identificat un suspect - un bărbat de 32 de ani din raionul Dubăsari. El și-a recunoscut vina și a fost plasat în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Ambii suspecți riscă  amenzi de până la 67.500 de lei sau până la trei ani de închisoare. 

Fluxul de știri
0