Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vreme instabilă în toată țara: Iată în ce regiune a țării a nins - Foto

© SputnikNinsori în Moldova
Ninsori în Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii au emis cod portocaliu de schimbare bruscă a vreme. Chiar dacă specialiștii au prezis că astăzi va ninge puternic în toată țara, noaptea trecută doar într-o localitate a nins.

CHIȘINĂU, 5 feb - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru azi și mâine (5, 6 februarie) cod portocaliu de schimbare bruscă a vremii. Chiar dacă mulți au așteptat în această dimineață să se așeze troienele, doar la Suruceni au căzut câțiva fulgi. 

Chiar dacă ne-am obișnuit ca în nordul țării să cadă primii fulgi de nea, de această dată nici pomină de zăpadă. Acolo s-au înregistrat doar precipitații ca a în aproape toate raioanele țării. 
Și în zona de sud a țării a plouat toată noaptea.
Site-ul weather.com prognozează pentru această zi ploi până la ora 17:00 și temperaturi pozitive. Începând cu ora 18:00 temperaturile vor fi de 2 grade, dar se vor resimți ca fiind de -2 grade Celsius din cauza umidității și a vântului puternic. Abia la această oră vor cădea precipitații sub formă de ninsoare.
Temperaturile vor scădea de la oră la oră. Astfel, la ora 21:00 va fi deja un grad, dar se va resimți ca fiind de -4 grade. Începând cu ora 23:00 va porni vijelia. Potrivit estimărilor site-ul weather.com, cerul va fi înnourat și vântul va sufla puternic. 
Fluxul de știri
0