Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Scrisori către veterani: RT lansează proiectul #PoștaVictoriei - Video

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaПисьмо с фронта - экспонат выставки "Приближая Победу"
Письмо с фронта - экспонат выставки Приближая Победу - Sputnik Moldova
Abonare
Canalul RT lansează un nou proiect, #PoștaVictoriei, prin intermediul căruia va relata poveștile veteranilor celui de Al Doilea Război Mondial și va ajuta la transmiterea scrisorilor cititorilor către fiecare dintre ei.

CHIȘINĂU, 5 feb - Sputnik. În cadrul proiectului lansat de postul RT au fost adunate istoriile celor care au supraviețuit asediului de la Leningrad, celor care au semnat pe zidurile Reichstagului, care au ascuns soldați sovietici și care au fugit din lagărele de concentrare.

În următoarele luni, în cadrul proiectului vor fi relatate poveștile despre război și despre victoriile lor. Prin intermediul proiectului #PoștaVictoriei, oricine îi poate scrie o scrisoare unui veteran. Răvașele care vor fi trimise la adresa redacției RT vor fi expediate tuturor veteranilor.

Adresa: 111020, Moscova, st. Borovaya, 3/1. Puteți trimite de asemenea un mesaj video la  pochtapobedy@rttv.ru.

La sfârșitul lunii ianuarie, RT a prezentat filmul VR Lecțiile de la Auschwitz, lansat cu prilejul împlinirii a 75 de ani de la eliberarea de către Armata Roșie a celui mai mare lagăr de concentrare nazist - Auschwitz-Birkenau.

Filmul, care combină elementele realității virtuale și tehnologia filmărilor tridimensionale, a fost creat în cadrul unui amplu proiect de socializare al RT #PaginileVictoriei al postului RT, împreună cu artistul VR Denis Semionov.

Fluxul de știri
0