Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune specială: Trei bărbați din Orhei, căutați de autorități, arestați de polițiști

© Photo : Poliția Republicii MoldovaReținere, imagine simbol
Reținere, imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Trei bărbați din raionul Orhei, condamnați anterior pentru furt, huliganism și violare de domiciliu, au fost reținuți în urma unei razii.

CHIȘINĂU, 4 feb - Sputnik. Trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 30 ani, originari din raionul Orhei, au fost reținuți de oamenii legii.

În 2019, aceștia au fost condamnați de instanța de judecată la închisoare pentru furt, huliganism și violarea domiciliului.

”Pentru eschivarea de la executarea pedepsei penale, condamnații se aflau în căutare națională pe întreg teritoriul țării”, informează Poliția printr-un comunicat.

Bărbații au fost reținuți în urma unei razii efectuate de polițiștii din Orhei. Inculpații au fost escortați la Inspectoratul de poliție și arestați.

De menționat că Poliția desfășoară permanent razii în localitățile din țară în vederea intensificării activităţii de menținere a ordinii de drept şi asigurare a securităţii publice la nivel național.

Fluxul de știri
0