Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mesajul unui afiş apărut în Ziua Brexitului: Sunt interzise alte limbi în afară de engleză

© Sputnik / Alexey Filippov / Accesați arhiva multimediaCities of the world. Manchester
Cities of the world. Manchester - Sputnik Moldova
Abonare
Locatarii unui bloc din orașul britanic Norwich au fost anunțați prin mai multe afișe că „nu este tolerată” prezența în clădire a persoanelor care vorbesc alte limbi decât engleza. Poliţia a fost chemată la faţa locului.

CHIȘINĂU, 3 feb – Sputnik, Doina Crainic. Afişele cu titlul „Happy Brexit Day” au fost descoperite în blocul Winchester Tower din Norwich cu câteva ore înainte ca Marea Britanie să părăsească oficial Uniunea Europeană.

​O fotografie cu un afiș a fost publicată pe rețelele de socializare. În mesaj se menționează: „În sfârșit, ne-am luat înapoi măreaţa noastră țară”. Autorul subliniază că „aici engleza este limba vorbită” și sugerează că persoanele care vor să vorbească o altă limbă trebuie să părăsească țara, potrivit The Guardian

„Norwich are o istorie mândră care arată că este un oraș primitor și nu vom tolera acest comportament. Imediat ce am aflat despre acest incident, l-am raportat poliției Norfolk și se fac cercetări”, a scris pe Twitter consiliul municipal din Norwich.

Potrivit BBC, afişele au fost plasate pe uși la toate cele 15 etaje ale blocului.

Fluxul de știri
0