Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Toți foștii membri ai Guvernului și-au găsit un loc de muncă

© Host photo agency / Accesați arhiva multimediaDmitry Peskov
Dmitry Peskov - Sputnik Moldova
Abonare
Toți foștii membri ai Guvernului, condus de Dmitri Medvedev și-au găsit alte locuri de muncă, a anunțat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

CHIȘINĂU, 2 feb – Sputnik. Toți foști membri ai guvernului rus și-au găsit câte un loc de muncă, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitriy Peskov.

“Tuturor li s-a găsit un loc de muncă”, a spus Peskov într-un interviu oferit postului de televiziune Rossiya 1, fiind întrebat de soarta foștilor miniștri.

Prime Minister Dmitry Medvedev at Skolkovo Foundation Board of Trustees meeting - Sputnik Moldova
Rusia
Cum s-a schimbat viața lui Dmitri Medvedev de când nu mai este premierul Rusiei
Anterior, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o întâlnire cu foștii membri ai guvernului Medvedev. El le-a mulțumit pentru activitatea desfășurată, menționând că au existat mai multe dificultăți, sarcinile nu au fost îndeplinite în proporție de 100%, însă au fost realizate multe lucruri importante. Potrivit șefului statului, Guvernul condus de Dmitri Medvedev a activat în condiții complicate.

Guvernul condus de Medvedev și-a dat demisia pe 15 ianuarie, în contextul în care Vladimir Putin a anunțat mai multe schimbări fundamentale în Constituția Federației Ruse. Acestea îi oferă Dumei de Stat nu doar posibilitatea de a lua act de candidatura desemnată la funcția de prim-ministru, ci și de a o aproba prin vot. Alte modificări se referă la înăsprirea condițiilor pentru cei care își doresc să devină președinte al Rusiei.

Fluxul de știri
0