Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Toți foștii membri ai Guvernului și-au găsit un loc de muncă

© Host photo agency / Trecere la banca de fotografiiDmitry Peskov
Dmitry Peskov - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Toți foștii membri ai Guvernului, condus de Dmitri Medvedev și-au găsit alte locuri de muncă, a anunțat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

CHIȘINĂU, 2 feb – Sputnik. Toți foști membri ai guvernului rus și-au găsit câte un loc de muncă, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitriy Peskov.

“Tuturor li s-a găsit un loc de muncă”, a spus Peskov într-un interviu oferit postului de televiziune Rossiya 1, fiind întrebat de soarta foștilor miniștri.

Prime Minister Dmitry Medvedev at Skolkovo Foundation Board of Trustees meeting - Sputnik Moldova
Rusia
Cum s-a schimbat viața lui Dmitri Medvedev de când nu mai este premierul Rusiei
Anterior, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o întâlnire cu foștii membri ai guvernului Medvedev. El le-a mulțumit pentru activitatea desfășurată, menționând că au existat mai multe dificultăți, sarcinile nu au fost îndeplinite în proporție de 100%, însă au fost realizate multe lucruri importante. Potrivit șefului statului, Guvernul condus de Dmitri Medvedev a activat în condiții complicate.

Guvernul condus de Medvedev și-a dat demisia pe 15 ianuarie, în contextul în care Vladimir Putin a anunțat mai multe schimbări fundamentale în Constituția Federației Ruse. Acestea îi oferă Dumei de Stat nu doar posibilitatea de a lua act de candidatura desemnată la funcția de prim-ministru, ci și de a o aproba prin vot. Alte modificări se referă la înăsprirea condițiilor pentru cei care își doresc să devină președinte al Rusiei.

Fluxul de știri
0