Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Foca: Moldovenii nu au salarii atât de mari, încât să achite pentru ambalajele produselor

© Sputnik / Miroslav RotariBoris Foca
Boris Foca - Sputnik Moldova
Abonare
Producătorii moldoveni sunt îndemnați tot mai des să investească în serviciile de marketing pentru a-și face tot mai atractive produsele
Foca: Moldovenii nu au salarii atât de mari, încât să achite pentru ambalajele produselor

Totuși, promovarea produselor în masă duce la dublarea prețului. Președintele Camerei de Comerț, Moldova-China, Boris Foca, a declarat într-un interviu pentru Sputnik Moldova că degeaba noi vom face ambalaje europene pentru consumatorii din țară, dacă oamenii din Republica Moldova nu vor avea bani pentru a le procura.

”Degeaba noi putem să facem ambalaje europene pentru a crește prețul, în condițiile în care moldovenii nu au capacitatea să le cumpere. La noi, din 2,5 milioane de oameni, la un salariu atât de mizere, greu găsești oameni care vor să plătească dublu, doar din cauza serviciilor de marketing, ambalajelor și altele”, a declarat președintele Camerei de Comerț Moldova-China.  

Totodată, președintele Camerei de Comerț, Moldova-China, Boris Foca, a mai declarat că moldovenii se uită mai mult la calitatea și prețul produselor, decât la frumusețea ambalajelor.

Fluxul de știri
0