Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Mai multă calitate și o mai bună promovare la expoziția ”Fabricat în Moldova” din 2020

© Sputnik / OsmatescoIurie Ușurelu
Iurie Ușurelu - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul secretar de stat de la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a declarat pentru Sputnik Moldova că expoziția Fabricat în Moldova din acest an frapează datorită numărului mare de participanți.
Mai multă calitate și o mai bună promovare la expoziția ”Fabricat în Moldova” din 2020

Iurie Ușurelu spune că la cea de-a 19-ea ediție a expoziție avem mai multă calitate și o mai bună promovare a produselor. Totodată, fostul secretar de stat de la MADRM, spune că noutatea bună a acestei ediții este faptul că în acest an, în premieră, au fost cooptați și producătorii din regiuni. 

”Am fost frapat de numărul mare al participanților la expoziția din acest an. Cea mai mare realizare este faptul că administrațiile raionale au contribuit la cooptarea producătorilor locali în cadrul acestei ediții. Totodată, în acest an, se observă faptul că producătorii autohtoni au început să își promoveze mai bine produsele”, a declarat Iurie Ușurelu pentru Sputnik Moldova.

Expoziția ”Fabricat în Moldova” se află la cea de-a 19-ea ediție și își va ține ușile deschise pentru consumatori până duminică, 2 februarie. Menționăm că la prima ediție a expoziției care a avut loc în 2002, au participat doar 20 de companii, în 2020 numărul producătorilor a depășit cifra de 460.

Fluxul de știri
0