Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poșta Moldovei: Măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului prin colete

© AFP 2024 / SAM YEHЧеловек в маске смотрит на модель коронавируса SARS в мэрии в Тайбэе
Человек в маске смотрит на модель коронавируса SARS в мэрии в Тайбэе - Sputnik Moldova
Abonare
Operatorul național Poșta Moldovei a făcut un anunț privind măsurile luate pentru a preveni riscul de transmitere a noului coronavirus prin intermediul coletelor din China.

CHIȘINĂU, 1 feb - Sputnik. Întreprinderea ”Poșta Moldovei” informează că va spori măsurile de securitate la primirea coletelor din zona  cu noul coronavirus. 

Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirusul în Moldova: Inspecție de ultimă oră la Aeroportul Chișinău

”Operatorul desemnat al Chinei informează toți operatorii, că pentru a preveni riscul de transmitere și răspândire ulterioară a noului coronavirus (2019-nCoV), Administrația Poștală din China a primit instrucțiunea guvernului chinez să dezinfecteze toate trimiterile poștale destinate sau care tranzitează prin Wuhan la centrul său de procesare”, este precizat într-un comunicat de presă.

Totodată, Administrația Poștală din China va solicita de la destinatar informații despre preferințele de livrare a coletelor, scrisorilor și a altor trimiteri poștale internaționale.

Operatorul național atenționează populația că aceste măsuri ar putea duce la întârzieri în prelucrarea și livrarea tuturor trimiterilor poștale.

Fluxul de știri
0