Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bugetul Moldovei: Igor Dodon explică cum stau lucrurile în țară - Video

© Sputnik / Yana ZaharovaВалюта разных стран
Валюта разных стран - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon spune că există bani la bugetul de stat pentru acoperirea cheltuielilor curente.

CHIȘINĂU, 31 ian - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, subliniază că există bani în bugetul de stat. Acest lucru a fost anunțat de șeful statului într-o adresare video săptămânală „Președintele răspunde”, publicată pe pagina sa de Facebook.

”În prezent, în bugetul de stat sunt bani pentru acoperirea cheltuielilor curente. Dar aceasta nu ne permite ca să facem un pas important înainte. Iată de ce ne adresăm și pentru obținerea unor credite pentru drumuri și proiecte economice, pentru a crea baza de dezvoltare pe viitor”, a declarat Dodon.

Totodată, șeful statului a subliniat că ministrul Finanțelor, Sergiu Pușcuța, va face în curând un raport pentru a spune cum stau lucrurile.

”Referitor la buget, vreau să vă spun că în prima lună a anului curent, cred că ministrul finanțelor va face în curând unele rapoarte, conform informațiilor preventive, avem încasări la buget destul de bune și sunt în creștere față de perioada anterioară. Dar este important să punem baza pentru viitor. Iată de ce trebuie să venim cu investiții majore în infrastructură și în economie”, a subliniat Dodon.

Fluxul de știri
0