Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Local va ninge și va ploua aproape zilnic: Prognoza meteo pentru 31 ianuarie – 6 februarie

© Sputnik / Pavel Lvov / Accesați arhiva multimediahiver
hiver  - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii prognozează precipitații zi de zi în regiunea de nord până la 5 februarie. În centrul Moldovei, ninsori și ploi sunt posibile sâmbătă, duminică și lunea viitoare. În partea de sud va ploua abia săptămâna viitoare.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Vineri, 31 ianuarie, în nord sunt așteptate ploi slabe și maxime termice ale aerului de 5..8 grade Celsius în timpul zilei.  

Pentru regiunile de centru și de sud nu sunt prognozate precipitații. Cerul va fi doar parțial acoperit de nori, iar maximele termice ale zilei vor fi de 6..9 grade în centru și de 7..10 grade în sud. Presiunea atmosferică va fi scăzută. Viteza vântului va fi de 5-10 metri pe secundă.

Sâmbătă, 1 februarie, sunt posibile precipitații sub formă de ploaie și ninsoare în regiunile de nord și de centru. Maximele termice ale zilei vor urca până la 9 grade Celsius în nord, 10 grade în centru și 11 grade în sud.

Duminică, 2 februarie, vremea va fi posomorâtă, cu cer acoperit de nori în nord și în centru, dar termometrele vor indica pe timp de zi până la 11..12 grade Celsius. În sud, Soarele se va arăta de după nori și se vor înregistra maxime de 13 grade Celsius, potrivit prognozei meteo actualizate.    

Fluxul de știri
0