Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ministrul Agriculturii, Ion Perju, despre expoziția ”Fabricat în Moldova”

© SputnikИон Пержу
Ион Пержу - Sputnik Moldova
Abonare
Cea de-a XIX-a ediții a Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova” 2020 și-a deschis ușile pentru moldoveni și nu doar
Ministrul Agriculturii, Ion Perju, despre expoziția ”Fabricat în Moldova”: Avem produse…

La evenimentul ”Fabricat în Moldova”  a fost prezent și ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju. Oficialul a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Sputnik Moldova despre importanța evenimentului și a menționat totodată că producătorii din țara noastră sunt tot mai inventivi, iar numărul acestora crește semnificativ de la ediție la edieție. 

”Expoziția "Fabricat în Moldova" este foarte importantă. La ea vin cei mai buni producători din țară, în curând însă, acest centru expozițional nu va mai avea capacitatea să găzduiască un număr atât de mare de producători. Avem produse de calitate, avem produse noi care se bucură de cerere, atât pe piața internă, cât și externă”, a declarat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju.

Cei care vor să susțină producătorii autohtoni sunt așteptați la Moldexpo până pe data de  2 februarie. în cadrul celei de-a XIX-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” își vor expune produsele și serviciile 460 de antreprenori autohtoni.

Fluxul de știri
0