Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vom avea nevoie de umbrele! Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaПрохожие на одной из улиц во время дождя.
Прохожие на одной из улиц во время дождя. - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru joi nu sunt prevăzute precipitații. Vineri va ploua, va ninge și va cădea lapoviță în regiunile de nord și centru. Sâmbătă, precipitațiile vor ajunge în sud. Maximele termice vor atinge 8..13 grade Celsius pe timp de zi, iar noaptea vom avea înghețuri.

CHIȘINĂU, 30 ian – Sputnik. Maxime termice ale aerului de 5..8 grade Celsius în nord, 6..9 grade în centru și 7..10 grade în sud sunt anunțate pentru joi, 30 ianuarie. Nu se prevăd precipitații. Presiunea atmosferică va fi normală, iar vântul va sufla cu o viteză de 3-8 metri pe secundă.

În noaptea spre vineri se vor înregistra până la minus 3 grade Celsius în sud și până la minus 5 grade în nord.

În ziua de vineri ar trebui să ne așteptăm la precipitații mixte: sunt prognozate ploi, ninsoare și lapoviță în nordul și în centrul Republicii Moldova. Oricum, termometrele vor indica valori pozitive, de până la 8..10 grade Celsius. Presiunea atmosferică va fi normală, iar viteza vântului va fi de 2-7 metri pe secundă.

Sâmbătă, precipitațiile vor ajunge în sud. Duminică, în regiunea de nord sunt din nou posibile precipitații.

Fluxul de știri
0