Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șef mare din PCCOCS și-a dat demisia – Iată ce se întâmplă

© Sputnik / Евгений ПанасенкоVitalie Busuioc Виталий Бусуйок
Vitalie Busuioc Виталий Бусуйок  - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorul șef-adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Vitalie Busuioc, și-a dat demisia astăzi. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de Serviciul de Presă al Procuraturii Generale.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Mai mult, Vitalie Busuioc a și fost eliberat din funcția pe care o deținea și, în general, din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale. Ordinul privind eliberarea lui Busuioc a fost semnat de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, încă în data de 27 ianuarie.

Stoianoglo Alexandr - Sputnik Moldova
Politică
Modificările în structura Procuraturii au fost aprobate
Precizăm că în 2011 Vitalie Busuioc a fost numit în funcția de procuror al Secției Coducerea Urmăriii Penale în Organele Centrale ale MAI și Serviciului Vamal din cadrul Direcției Exercitare și Conducere a Urmării Penale a Procuraturii Generale.

În data de 10 august 2017, Consiliul Superior al Procurorilor a propus Procurorului General numirea lui Vitalie Busuioc în funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. Iar în data de 14 august 2017 Vitalie Busuioc a fost numit în funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale, pentru un mandat de 5 ani.

Fluxul de știri
0