Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Eroii zilei: Iată ce au făcut doi polițiști din Căușeni - mesajul oamenilor legii

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția ne oferă și prilejul scrierii unor știri pozitive: Astfel, doi angajați ai Inspectoratului de Patrulare din Căușeni au ajutat o femeie însărcinată să ajungă la timp la maternitate - iată cum a reacționat soțul femeii, dar și colegii de serviciu.

CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Doi polițiști de patrulare din Căușeni, Serghei Țulea și Anton Sergheev, au ajutat o femeie însărcinată, aflată în travaliu, să ajungă în timp record la o maternitate din Chișinău. La scurt timp, aceasta a adus pe lume o fetiță.

”Le mulțumim pentru #ajutor!”, acesta a fost mesajul soțului femeii.

”Suntem oameni ... era firesc să-i ajutăm! E datoria noastră!”, au spus cu modestie polițiștii.

”Suntem mândri de voi, Țulea Serghei și Sergheev Anton! Jos pălăria în fața voastră și a tuturor celor care procedează asemeni vouă. Cu siguranță nu sunt puțini! Iar astfel de fapte bune atrag după sine, altele similare”, au scris cei de la Poliția Republicii Moldova pe pagina lor de Facebook.

Totodată, Poliția Republicii Moldova le-a urat și părinților și micuței ”multă sănătate, iar atunci când va crește, este așteptată cu entuziasm în echipa Poliției”.

Fluxul de știri
0