Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A început castingul pentru sezonul patru al concursului vocal „Tu ești super!”

Abonare
La proiect pot participa copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, care au capacități vocale remarcabile și trăiesc în orfelinate, familii adoptive sau se află în grija tutorilor.

CHIȘINĂU, 30 ian — Sputnik. Postul de televiziune NTV și Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik anunță începerea preselecțiilor pentru sezonul patru al concursului vocal internațional „Tu ești super!".

Tu ești super! - Sputnik Moldova
Rusia
Un adevărat miracol: Vezi ce dar au primit 12 participanți la „Tu ești super” - Video

Acest concurs le oferă copiilor talentați, rămași fără îngrijire părintească, șansa de a-și demonstra capacitățile vocale în fața a milioane de spectatori, de a fi îndrumați de cei mai buni pedagogi muzicali și producători, a cunoască vedete de talie mondială, precum și de a-și face prieteni noi din diverse țări. Participanții la proiect vor beneficia de numeroase cadouri, iar cei care se vor clasa pe primele locuri vor primi premii speciale.

Întregul proces de pregătire a participanților pentru evoluarea în scenă, dar și participarea propriu-zisă la concurs este reflectată pe larg de către postul de televiziune NTV, pe internet, pe site-urile Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik, dar și pe cele mai accesate rețele de socializare.

Cine poate participa la proiect?

Participanți ai proiectului pot fi copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani (inclusiv) dotați cu abilități vocale excepționale și care sunt stabiliți în case de copii, în familii adoptive sau se află sub supravegherea tutorilor, precum și copiii care, din cauza situației precare din familie, se află în școli-internat. Participă copii din Rusia, din statele CSI și Țările Baltice.

Pentru a participa la castingul proiectului internațional „Tu ești super!” urmează să:

  1. Completați cererea de participare la casting accesând https://sptnkne.ws/jH8A
  2. Realizați un videoclip (puteți utiliza un telefon mobil obișnuit), în care participantul la casting trebuie să vorbească pe scurt despre sine (Prenume (sau pseudonim)) și nume, vârstă, oraș și statut (locuiesc într-un orfelinat / internat / familie de plasament / sub tutelă). : "Sunt Marina Rusu, locuiesc la Chișinău sub grija bunicii mele. Am 10 ani. Cânt de când aveam șapte ani. Iar acum, un pic despre mine ...";
  3. Pregătiți un videoclip cu interpretarea cântecelor (cel puțin două. Fiecare videoclip trebuie să poarte numele copilului (exemplu: „Ilie Proca, Chișinău, (numele cântecului)”)) sau puteți oferi videoclipuri realizate la concursuri vocale;
  4. Descărcați videoclipuri pregătite (prezentarea participantului și melodiile sale) pe un disc virtual pe Internet (Yandex Disk, Google Drive, Mail.ru Cloud etc.). Videoclipurile trebuie să poarte numele copilului (exemplu: „Ilie_Proca_Video_1”);
  5. Redirecționați link-urile către videoclipurile descărcate la konkurs@sputnik.md. Indicați în subiectul scrisorii: „Cerere pentru participarea în cadrul proiectului „Tu ești super! de la (numele (sau pseudonimul) participantului la concurs, care a fost indicat în formularul de înscriere în timpul înregistrării)”.

Când poți să depui cererea de participare:

Cererile de participare sunt acceptate până pe 25 februarie 2020. Rezultatele primei etape de calificare vor fi anunțate în primăvara anului 2020. În prima etapă, participanții vor trebui să treacă un casting la distanță, apoi competiția va avea loc la Moscova.

Cine va achita cheltuielile?

Toate cheltuielile pentru călătorie, cazare și mese pentru copii și însoțitorii acestora sunt suportate de postul NTV.

Informații de contact:

Pentru mai multe informații despre proiect și despre participarea reprezentanților din Moldova la concurs, vă rugăm să contactați konkurs@sputnik.md sau să sunați la +373 22) 358-141.

Mai multe despre proiect:

Premiera concursului vocal pentru copii ”Tu ești super!” a avut loc pe 11 februarie 2017 la NTV. Încă de la primele emisiuni, proiectul a devenit unul dintre cele mai populare show-uri de talente. De-a lungul celor doi ani de existență, proiectul ”Tu ești super!” le-a ajutat celor 174 de tinere vedete să-și dezvăluie talentele vocale și să facă primii pași spre o carieră muzicală profesionistă. Unii participanți și-au îndeplinit visul și și-au găsit părinții.

Participanții edițiilor trecute ale concursului ”Tu ești super!” sunt invitați la diverse concursuri de muzică pentru copii, inclusiv la cele internaționale. Piesa în interpretarea câștigătoarei celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Tu ești super!” Diana Ankudinova a intrat în primele trei videoclipuri cele mai populare ale segmentul rusesc de YouTube în 2018.

Concursul internațional ”Tu ești super!” este susținut de compania de televiziune NTV și Agenția de Presă și Radio Sputnik International, cu sprijinul Ministerului Educației al Federației Ruse.

Fluxul de știri
0