Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Istoria, ca instrument al politicii moderne

© Sputnik / Евгений ПаскарьМолдавия, Бессарабия, Валахия, Болгария и Романия на карте Д.Гастальди. XVI век.
Молдавия, Бессарабия, Валахия, Болгария и Романия на карте Д.Гастальди. XVI век. - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 31 ianuarie, ora 16:00, la centrului de presă Sputnik Moldova va avea loc o conferință de presă cu genericul ”Interpretarea politică a istoriei: experiența națională și internațională”.

Specialiștii vor vorbi în cadrul conferinței de presă despre factorul istoric în politica internațională, despre rolul pe care-l are interpretarea politică a istoriei în formarea identității și consolidarea statalității.

O conferință cu această temă va avea loc pe 1 februarie la Chișinău, cu participarea unor cunoscuți oameni de știință, experți, activi publici și oameni de stat din Moldova, Rusia, România și alte țări.

Spicherii conferinței de presă la Sputnik Moldova

- Evghenia PEADÎȘEVA, candidat în științe istorice, redactor-șef adjunct, secretar responsabil la revista ”Viața Internațională” (Rusia);

- Valentin BENIUC, rectorul  Institutului de Relații Internaționale din Moldova (IRIM);

- Boris ȘAPOVALOV, istoric, politolog;

- Anatol PLUGARU, activist, fost ministru al Securității Naţionale.

Acreditare:presscentre@sputnik.md

Evenimentul va avea loc la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova, adresa – Bulevardul Ștefan cel Mare, 202, etajul 4.

Fluxul de știri
0