Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premieră pentru Moldova: Castraveți murați cu ciocolată - oferta unui producător autohton

© Sputnik / Miroslav RotariВыставка "Сделано в Молдове"
Выставка Сделано в Молдове - Sputnik Moldova
Abonare
Castraveți murați, în ciocolată! Cine produce acest deliciu, dar și unde poate fi găsit în aceste zile pentru a putea fi degustat și cumpărat.
Premieră pentru Moldova! Un producător autohton ne propune castraveți murați în ciocolată

Castraveți murați în ciocolată. Pare o combinație bizară de alimente, dar este adevărat. Un producător autohton de ciocolată vine cu acest produs mai puțin întâlnit pe piața locală. Prezentarea în premieră este făcută la Expoziția „Fabricat în Moldova”, care astăzi și-a deschis ușile pentru vizitatori.

„Anul acesta vom avea foarte multe produse eco mai deosebite. Și, în general, fiecare din cele 460 de companii vine la ediția din acest an cu ceva nou. De exemplu, un producător autohton de ciocolată va veni cu un produs inedit – este vorba de castraveți murați, în ciocolată. Este ceva neobișnuit pentru piața locală. Toți încearcă să vină cu produse noi pentru ai cuceri pe consumatori, indiferent că vorbim de producătorii de produse agro-alimentare, industria vestimentară sau industria mobilei”, a declarat președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, în studioul Sputnik Moldova.

Expoziția „Fabricat în Moldova” și-a deschis astăzi ușile pentru vizitatori. Cei care vor să susțină producătorii autohtoni sunt așteptați la Moldexpo până pe 2 februarie.

„Eu îndemn cetățenii să viziteze expoziția pe parcursul acestor cinci zile, cu atât mai mult că avem și stand-uri ale consiliilor raionale, vor fi și reprezentanți ai Autonomiei Găgăuze, producători din regiunea transnistreană. La fel, vom avea și mese rotunde cu partenerii noștri din autoritățile publice centrale. Aceste cinci zile vor trece repede, vor fi simțite ca o zi”, adaugă Sergiu Harea.

De menționat este că în cadrul celei de-a XIX-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” își vor expune produsele și serviciile 460 de antreprenori autohtoni.

Fluxul de știri
0